Topp
GP Nett / Om oss

Om oss

Vi i GP Nett tar mål av oss til å være områdets mest framoverlente fiberleverandør, og vi bygger fiber både i sentrumsnære og spredtbygde strøk.

Med fiber i huset blir internettforbindelsen din som en firefelts motorvei rett inn den digitale verden. Du kan jobbe, sjekke nyheter, besøke nye steder, finne informasjon, se film, lytte til musikk, knytte kontakt med mennesker eller hente nye impulser på det du interesserer deg for.

Du kan også være hvor som helst i verden og alltid ha tilgang til alt hjemme; familie, venner, jobben, privatøkonomien og boligalarmen. Det er ikke uvanlig at jubelen står i taket når vi har lagt ut fiber og en stabil og rask internettforbindelse er på plass.

Siden 1997 har GP Nett AS (tidligere GP Dataservice AS) levert bredbånd til bedrifter og private via forskjellige teknologier. Vi ønsker å levere et no nonsense-tilbud uten pakketilknytninger eller gebyrer. Du skal få en lynrask forbindelse til en pris som kan sammenlignes med alle våre konkurrenter. Vi er små nok til å bry oss om selv de minste kundene, men store nok til å kunne levere til bedrifter med flere tusen ansatte.

G-en i firmanavnet står for Global og P-en står for Personlig. Vi leverer globale tjenester som fungerer alle steder du måtte være i verden. Dette kombinerer vi med personlig oppfølging via regelmessig kontakt gjennom møter, på telefon eller videokonferanser.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.