Topp
GP Nett / Om oss

Om oss

GP Nett AS (tidligere Halden Dataservice AS) ble etablert i 1989 og leverer bredbånd til bedrifter og private i hele søndre Viken. I 2023 fusjonerte GP Nett med Viken Fiber og endret navn til Viken Fiber. Sammen skal vi sørge for å fortsatt skape gode kundeopplevelser og gi tilgang til fiber for enda flere innbyggere og bedrifter i Østfold-området.

Som en del av det nasjonale Altibox-partnerskapet, er Viken Fiber også stolt tilbyder av Altibox sine anerkjente tjenester for internett og underholdningstjenester via streaming og tv til husholdninger og bedrifter. Altibox har i mange år på rad skåret høyest på kundetilfredshet for tv- og bredbåndstjenestene for privat og bedrift (Kilde: EPSI Rating Norge). En slik bragd forteller at det ikke bare er fibernettet som holder høy kvalitet, men også tjenestene som leveres gjennom det.

Viken Fiber leverer daglig bredbåndtjenester til 236 000 kunder i over 50 kommuner i Viken, Oslo, Vestfold og Telemark. Vårt hovedkontor i Drammen og våre avdelingskontor i Halden, Lillestrøm, Porsgrunn, Sarpsborg og Hønefoss gir oss den lokale tilstedeværelsen og nærheten til kundene som vi mener er avgjørende.

Viken Fiber eies av Lyse Fiberinvest AS 65% (heleid selskap av Lyse AS), Å Energi AS 26,5%, Lier Everk Holding AS 4,6% og Hadeland Energi AS 3,9%.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.