Topp
GP Nett / Bedrift / Fiber bedrift

Fiber bedrift

GP Nett har i mange år bygd eget fibernett. Der vi ikke har egen dekning samarbeider vi med en rekke store og små leverandører. I tillegg til å være en leverandør av båndbredde rustet for fremtidens tilgang til internett, tar vi oss av ditt totalbehov og tar fullt ansvar for alle delene som inngår i leveransen. Vi har muligheter til å levere i hele Norge, med primærfokus på Søndre og Østre Viken.

Fra de minste til de største

Vår størrelse er også vår styrke. Vi er små nok til å bry oss og være fleksible, men store nok til å kunne levere og drifte større og avanserte løsninger. Av større virksomheter som har valgt GP Nett kan vi nevne Halden Kommune, Saugbrugs, Nexans, Institutt for energiteknikk, Høgskolen i Østfold, Glomma Papp, GG-gruppen,  Fresenius Kabi, Viken fylkeskommune, Aremark kommune og Marker kommune. Blant de litt mindre kundene finner vi blant annet Båt-Holm, Rakkestad Energi og Nor-Trapp.

Alle våre Internett bedriftsabonnenter inkluderer NETS-tilgang, lokal support, enkel brannmur, og nødvendig antall faste offisielle IP-adresser. For mer avanserte kunder leverer vi også avansert brannvegg, VPN, telelosji, mørk fiber og Lag2-forbindelser. Der vi ikke har fiber leverer vi DSL-produkter beregnet for bedrifter.

Ønsker du en fiberforbindelse til bedriften din, eller har du et nytt industriområde med behov for fiberdekning? Skal du knytte sammen to rådhus, eller vil du koble opp avdelingskontoret ditt på Koster? Vi vil gjerne være din partner og sammen med deg finne den beste løsningen.

Vi setter oss i bilen og kommer og vurderer prosjektet. Alternativt gir vi deg et prisanslag over telefonen. Vårt mål er å være en partner som er fleksibel, ubyråkratisk og rask.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på bredbånd.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.