Topp
GP Nett / Privat

Privat

Priser

Med våre pakker kan du selv velge hvilke tjenester du ønsker, og du slipper å betale for en rekke tjenester du ikke bruker.

Fiber til grendelag

Fibertilkobling utenfor byer og tettsteder kan bli kostbart. Lokale initiativ til fiberdugnad gir gode resultater.

Hvorfor fiber?

Fiber kommer, i all overskuelig fremtid, til å ha den største og mest stabile kapasiteten. 

Hele veien ut og hjem igjen

Med fiber i huset blir internettforbindelsen din som en firefelts motorvei rett inn den digitale verden. Du kan jobbe, sjekke nyheter, besøke nye steder, finne informasjon, se film, lytte til musikk eller ha kontakt med andre. Du kan også være hvor som helst i verden og alltid ha tilgang til alt hjemme; familie, venner, jobben, privatøkonomien og boligalarmen.

Fiber er egentlig ikke så vanskelig

Det er i hvert fall ikke vanskelig om du velger rett leverandør. Med fiber fra GP Nett, kan du i teorien kutte alle kabler, rive ned parabolantenna og gjør deg klar for fremtidens internettopplevelse.

Fiber er den mest effektive og sikre forbindelsen til cypberspace. Trenger du hjelp til å koble til og få alt til å fungere, så er det bare å gi beskjed. Vi hjelper deg hele veien.

Hva betaler jeg for?

Med våre pakker kan du selv velge hvilke tjenester du ønsker, og du slipper å betale for en rekke tjenester du ikke bruker. Vårt tilbud er uten tilknytninger til TV-leverandører eller andre produkter. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp TV-tjenester eller telefoni, men du velger selv hva du ønsker å bruke.

Har du dårlig mobildekning og ønsker å bruke fiber til å få mobildekning hjemme, eller ønsker du å se på Netflix og gullrekka på NRK? Med vårt fibertilbud kan du sy sammen den løsningen som er passer for deg.

Kan jeg klare meg med mobilt 5G-nettverk?

5G-nettet er under full utbygging i Norge og selv om 5G i første omgang er ment for industri og viktige samfunnsfunksjoner, vil etter hvert også vanlige forbrukere nyte av kapasiteten i 5G-nettet. Dette er spesielt viktig for områder der kobbernettet nå forsvinner, og det ikke er mulig å bygge ut fiber.

Som mobilbasert kommunikasjoner er 5G et godt supplement, men fiber kommer, i all overskuelig fremtid, til å ha større og mer stabil kapasitet. En annen fordel med fiber er at du får tilnærmet den kapasiteten du kjøper. I mobilnettet vil det variere mye mer.

Vi anbefaler derfor ikke å vente på 5G-utbyggingen hvis du har mulighet for å bestille fiber.   

Hvordan få fiber fra GP Nett?

Gjør et enkelt dekningssøk nedenfor ved å legge inn adressen din, så får du umiddelbart svar på om vi kan levere fiber i ditt område. Her kan du også sjekke status på utbygging eller melde interesse for fiber dersom området ikke er bygd ut.  

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.