Topp
GP Nett / Nyheter  / Fremdeles uten fiber? Nå tilbyr vi fibertilkobling i store deler av Halden sentrum
fiber GP Nett

Fremdeles uten fiber? Nå tilbyr vi fibertilkobling i store deler av Halden sentrum

Inntil nylig har Telenor hatt enerett på å tilby fibertilkobling til privatboliger via sine fiberkabler. Slik er det ikke lenger. Hva betyr dette for deg? Jo, det betyr at du står fritt til å velge lokale tilbydere som kan koble deg opp mot “hovedgaten”. Dermed kan GP Nett endelig koble flere haldensere i sentrum til fibernettet. 

Men, la oss ta det første først: 

Hvorfor fiber? 

For de fleste som ikke har internett via fiber i dag, er grunnen at de ikke har fått tilbudet før, eller at det har vært for dyrt å få lagt kabel inn mot der de bor. Det finnes andre alternativer for å sikre seg internett hjemme – Men ingen ting slår fiber når det gjelder kvalitet, stabilitet og hastighet.  

 

LES OGSÅ: Fiber vs. trådløs bredbåndsforbindelse 

 

Å koble seg på fibernettet er ikke bare en luksus for de som har lyst; Om ikke lenge vil det også bli mer eller mindre en nødvendighet. I alle fall dersom boligen er koblet til bredbånd via ADSL (kobbernettet/telefonledningene). Denne typen tilkobling til internett fases ut, og snart forsvinner ADSL for godt. 

 

Hvorfor velge GP Nett som fiberleverandør? 

Å velge en lokal leverandør, heller enn en landsdekkende leverandør, er som regel det rimeligste og mest solide alternativet.  

Med over 30 år i bransjen, ser vi i GP Nett at kundene våre ofte velger leverandør først og fremst på grunn av én ting: 

  • Pris 

Tilgang til internett har blitt litt som strøm, mat og alt annet vi er avhengige av for å leve godt. Det skal være lett tilgjengelig, det skal være stabil tilførsel og det skal helst ikke koste mer enn det trenger. 

I Halden og omegn er GP Nett blant de desidert rimeligste tilbyderne, med 200/200Mbps til 599kr.
 

Vil du bestille fiber fra oss? Klikk her! 

 

I tillegg til å være prisbevisst, kan det også lønne seg å se på hva mer fibertilbyderen du velger har å by på: 

  • Tilgjengelighet 
  • Kompetanse og erfaring 
  • Handlekraft ved feil og brudd på fibernettet 
  • Tilleggsalternativer 

GP Nett har lagt fiber for kommuner og privatpersoner i årevis, ofte i spredtbygde strøk med lange strekninger og tidvis med krevende utfordringer knyttet til beliggenhet. Vi vet hva som er viktig for en sikker og varig fibertilkobling. Bestiller du fibertilkobling fra GP Nett, er du “all set” i løpet av 2-8 uker. Vi har ti installatører som jobber raskt og effektivt for å nå ut til så mange som mulig, så raskt som mulig. 

Med så mange dyktige folk på laget, har vi også stor handlekraft dersom uhellet skulle være ute. Med kontorer sentralt i Halden Sentrum og langs E6 i Sarpsborg, er vi heller ikke langt unna dersom du skulle trenge hjelp. 

Andre fordeler med GP Nett, er at vi er forhandlere av RiksTV og del av GP Gruppen. Dette betyr at vi hjelper deg både med TV-abonnement om du ønsker det, og at vi har bred kompetanse utover fiber i ryggen.  

 

Fremgangsmåte 

Å bestille fibertilkobling fra GP Nett er veldig enkelt! 

Det eneste du trenger å gjøre, er å gå inn på https://fiber.gp.no/, legge inn adressen din for å sjekke tilgjengelighet og følge instruksene videre.